Betalen

Betaalmogelijkheden

 

iDEAL Betalen

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankier gebruiker kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Indien u betaalt met iDEAL worden er geen betaalkosten in rekening gebracht.

Hoe werkt iDEAL?

Bij het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u wilt betalen met iDEAL. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de kerstwinkel.nl wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

U kunt iDEAL gebruiken als u internet bankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, Triodos Bank, KNAB bank, Van Lanschot Bankiers, Bunq, Moneyou of Svenska Handelsbanken.