Bezorginformatie

BEZORGINFORMATIE

 

Bij Henk van Loon Mannenmode heeft u de keuze uit de volgende bezorg en afhaalmogelijkheden.

Thuisbezorgen via DHL

Afhalen in de winkel

 

Uw bestelling zo snel mogelijk thuisbezorgd:

Het inpakken en de verzending van uw bestelling doen wij zo snel als mogelijk na ontvangst van de betaling.
Als wij uw bestelling en betaling op dinsdag t/m zaterdag voor 16:00 uur hebben ontvangen kunnen wij in de meeste gevallen dezelfde dag nog verzenden. Bestellingen worden op volgorde van binnenkomst/ontvangen betaling door ons verwerkt. Uiteraard is dit alles onder voorbehoud van drukte of vrije dagen.

Ons streven is om uiterlijk binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling uw bestelling te verzenden. Indien dit onverhoopt langer duurt dan nemen we contact met u op.

 

Verzendkosten
Nederland:
Voor verzendingen van pakketten tot 30 kg en maximaal 100 x 70 x 58 cm hanteren we 1 tarief. Dit is wel zo duidelijk. Voor het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DHL en dit  doen we altijd met track and trace.

De verzendkosten bedragen euro 5,60 per pakket.

Fouten en prijswijzigingen voorbehouden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.

 

Uw bestelling gratis afhalen:

U kunt uw bestelling gratis afhalen bij ons in de winkel. Na ontvangst van uw bestelling en betaling gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag.  Wij streven ernaar dat u uw bestelling op dinsdag t/m zaterdag dezelfde dag voor u klaar ligt in onze winkel. Zodra uw bestelling klaar ligt in de winkel zullen wij u daarvan per e-mail op de hoogte stellen.